• Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Dansk
 • Deutsch
 • Suomi

Myy laitteesi meille
- - lähetä arviointipyyntö.

Älä romuta, myy koneesi meille - nopeasti, helposti ja turvallisesti!

  Myy laitteesi

  Laitteen tiedot

  Purkaminen

  Nopeaa ja helppoa ammattilaisten tekemänä

  Varastoautomaatin purkaminen ilman aikaisempaa kokemusta ei ole niin helppoa kuin miltä se saattaa vaikuttaa. Myymällä laitteesi meille säästyt päänvaivalta; me huolehdimme kaikesta. Purkamisen suorittavat ammattilaiset, jolloin sekä laite että toimitilasi pysyvät kunnossa.

  Poiskuljetus

  Helppoa logistiikkaa

  Myydessäsi varastohissisi tai karusellivarastosi meille, me huolehdimme sen purkamisesta ja poiskuljettamisesta. Varastoautomaatit toimitetaan keskusvarastollemme varastoitaviksi.

  Saa maksu heti

  Maksamme heti purkamisen yhteydessä

  Maksamme heti, kun olemme purkaneet ja vieneet pois varastoautomaattisi, jolloin sinä saat varoja liiketoimintasi kehittämiseen!

  Vapauta resursseja

  Myy vajaakäytössä oleva resurssi ja luo tilaa parannuksille

  Varastoautomaatti tai karusellivarasto voi joskus olla loppuun asti kulutettu. Myymällä käytetyt karusellivarastot ja varastohissit meille vapautat paitsi varojasi myös tilaa, joka voidaan käyttää niihin toimintoihin, joita tarvitset juuri tässä ja nyt. Tarjoamme mahdollisuuden joko ostaa varastoautomaattisi heti tai myydä laitteesi provisiopalkkiolla. Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella – tai soita meille!

  Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
  Relevator miljöbil