• Svenska
  • Norsk Bokmål
  • English
  • Dansk
  • Deutsch
  • Suomi

Tietoa meistä

Relevator - Käytetyn varastoautomaation markkinapaikka

Relevator välittää käytettyä varastoautomaatiota. Ostamalla käytettyjä mutta täysin toimivia varastoautomaatteja, karusellivarastoja tai muita varastoautomaatiota pienennämme vaikutustamme ympäristöön ja voimme elvyttää vajaakäytössä olevia resurssejamme – ja ostajana sinä pääset tekemään hyvät kaupat!

Pyrkimyksemme on madaltaa kynnystä investoida varastoautomaatioon. Haluamme, että asiakkaana tunnet olosi turvalliseksi koko prosessin läpi. Tavoitteenamme on tarjota sinulle laadukas tuote, pitkäaikainen kumppani ja hyvät ehdot!

Relevator tekee yhteistyötä laitteiden alkuperäisten valmistajien kanssa purkamisen, kokoamisen, varaosien ja huollon suhteen. Tekemällä yhteistyötä alkuperäisten valmistajien kanssa voimme taata sinulle meiltä ostetun käytetyn varastoautomatiikan ammattimaisen ja turvallisen käytön.

Jos sinulla on käytettyä varastoautomaatiota, jonka haluaisit myydä, voit ottaa meihin yhteyttä. Jos jokin varastohisseistämme tai karusellivarastoistamme kiinnostaa sinua tai toivoisit meidän seuraavan markkinoita juuri sinulle sopivan laitteen varalta, olet myös tervetullut ottamaan meihin yhteyttä!

Lähetä sähköpostia tai soita meille, niin lupaamme tarjota sinulle

– Ammattitaitoisen kohtelun kohteesta ja tiedustelusta riippumatta
– Mahdollisuuden tehdä hyvät kaupat
– Ympäristöystävällisen vaihtoehdon

Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Ympäristö

Käytetyt varastoautomaatit - paremman ympäristön puolesta

Hyvin huollettu ja ylläpidetty varastokaruselli tai varastoautomaatti voi helposti olla toiminnassa 20, 30 tai jopa 40 vuotta. Usein yritykset eivät ole tietoisia siitä, että varastoautomaatiota voi myydä käytettynä ja siksi lähettävätkin usein täysin toimiva koneita romutettavaksi. Kun metallilevyä valmistetaan tonnin verran, syntyy noin 2 tonnin verran hiilidioksidipäästöjä; ostamalla käytettyä varstoautomaatiota säästät rahaa – ja ympäristöä!

Autamme sinua mielellämme, kun haluat myydä käytetyt karusellivarastosi ja varastohissisi. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle hyväkuntoisia käytettyjä laitteita kohtuulliseen hintaan. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita meille!

Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
Relevator miljöbil