• Svenska
  • Norsk Bokmål
  • English
  • Dansk
  • Deutsch
  • Suomi

DC Bil

Direct Connection Bilservice (DC Bil) on täyden palvelun korjaamo, jolla on valtuutus Volkswagen-, Skoda-, Peugeot- ja SEAT-merkkihuoltoihin. Vuonna 2021 he aloittivat uuden korjaamon perustamistyöt. Parantaakseen varastonsa hallintaa he pohtivat myös paternosterjärjestelmään sijoittamista.

Oli tärkeää, että paternosterjärjestelmä saatiin asennettua kiinteistöön ennen välipohjan ja varastotilojen rakentamisen aloittamista. Täten he alkoivat tarkastella käytettyjen laitteiden markkinoita toimitusajan lyhentämiseksi. DC Bil oli jo aikaisemmin tilannut Relevatorin jonotuslistalta ja sopivan laitteen ilmestyessä paternosterjärjestelmä voitiin toimittaa heille nopeasti. Tilauksen tehtyään paternosterjärjestelmä oli siirretty, asennettu ja luovutettu 6 viikon kuluessa.

Paternosterlaitteisto on mallia Kardex Megamat RS 350, vuosimallia 2013.

Ympäristö

Käytetyt varastoautomaatit - paremman ympäristön puolesta

Hyvin huollettu ja ylläpidetty varastokaruselli tai varastoautomaatti voi helposti olla toiminnassa 20, 30 tai jopa 40 vuotta. Usein yritykset eivät ole tietoisia siitä, että varastoautomaatiota voi myydä käytettynä ja siksi lähettävätkin usein täysin toimiva koneita romutettavaksi. Kun metallilevyä valmistetaan tonnin verran, syntyy noin 2 tonnin verran hiilidioksidipäästöjä; ostamalla käytettyä varstoautomaatiota säästät rahaa – ja ympäristöä!

Autamme sinua mielellämme, kun haluat myydä käytetyt karusellivarastosi ja varastohissisi. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle hyväkuntoisia käytettyjä laitteita kohtuulliseen hintaan. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita meille!

Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
Relevator miljöbil