• Svenska
  • Norsk Bokmål
  • English
  • Dansk
  • Deutsch
  • Suomi

Frekab

FREKAB on yritys, joka on erikoistunut räätälöityjen kaapelisarjojen tuotantoon. Yritys on vuodesta 1998 lähtien toimittanut tuotteita esimerkiksi teollisuus-, televiestinnän- ja ajoneuvoalan asiakkailleen.

Keväällä 2022 todettiin, että varastosta tuotantoon suuntautuvaa virtausta oli arvioitava, koska komponenttivaraston ja tuotannon välillä tapahtui paljon tehotonta juoksua.

Komponenttivarasto sijaitsi välikerroksessa, johon oli kulku portaiden kautta.

 

Virtauksen parantamiseksi päätettiin investoida käytettyyn varastohissiin, joka sijoitettiin lähelle tuotantoaluetta.

FREKAB valitsi vuosimallia 2008 olevan, käytetyn Weland Compact Lift -nostimen. Koska laite löytyi Relevatorilta varastosta, tilauksesta kesti vain viisi viikkoa järjestelmän lopulliseen asennukseen.

 

Varastohisseistä, jotka ovat aiemmin sijainneet useiden laitteiden rivistöissä, puuttuu usein laitteen sivujen alkuperäinen verhoilu.

Kuvassa näetkin alkuperäisten paneelien sijaan Relevatorin alumiiniset sandwich-paneelit – kevyet, jäykät ja muovipinnoitetut paneelit, joihin voi valita haluamansa värin.

Ympäristö

Käytetyt varastoautomaatit - paremman ympäristön puolesta

Hyvin huollettu ja ylläpidetty varastokaruselli tai varastoautomaatti voi helposti olla toiminnassa 20, 30 tai jopa 40 vuotta. Usein yritykset eivät ole tietoisia siitä, että varastoautomaatiota voi myydä käytettynä ja siksi lähettävätkin usein täysin toimiva koneita romutettavaksi. Kun metallilevyä valmistetaan tonnin verran, syntyy noin 2 tonnin verran hiilidioksidipäästöjä; ostamalla käytettyä varstoautomaatiota säästät rahaa – ja ympäristöä!

Autamme sinua mielellämme, kun haluat myydä käytetyt karusellivarastosi ja varastohissisi. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle hyväkuntoisia käytettyjä laitteita kohtuulliseen hintaan. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita meille!

Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
Relevator miljöbil