• Svenska
  • Norsk Bokmål
  • English
  • Dansk
  • Deutsch
  • Suomi

KH Maskin

KH Maskin on ryhmittymä Pohjoismaiden markkinoiden johtavia yrityksiä, jotka toimivat muun muassa asennus-, rakennus- ja maatalousalalla. Ruotsissa kattoyrityksen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa, mutta heillä on edustusta myös Jönköpingissä ja Göteborgissa.

 

KH Maskin päätti keväällä 2021 keskittää varaosat kahdelta eri konepajaltaan Tukholman pääkonttorille – tässä yhteydessä tuli tarve myös lisätä uusien tilojen varastointikapasiteettia. KH Maskin arvioi sekä uusien että käytettyjen laitteiden vaihtoehtoja ja päätyivät lopulta Relevatorin tarjoamaan vuoden 2010 Weland Compact Lift -varastohissiin. Varastohissi asennettiin paikan päällä niin, että sekä korkeus että leveys saatiin maksimoitua tiloihin nähden. Ratkaisevana tekijänä oli Relevatorin tarjoaman nopea toimitusaika, koska asennuksen piti tapahtua kesällä toiminnan ollessa poikki.

Jos etsit samankaltaisia ratkaisuja, voit tutustua myynnissä oleviin varastoautomaatteihimme tai karusellivarastoihimme.

Ympäristö

Käytetyt varastoautomaatit - paremman ympäristön puolesta

Hyvin huollettu ja ylläpidetty varastokaruselli tai varastoautomaatti voi helposti olla toiminnassa 20, 30 tai jopa 40 vuotta. Usein yritykset eivät ole tietoisia siitä, että varastoautomaatiota voi myydä käytettynä ja siksi lähettävätkin usein täysin toimiva koneita romutettavaksi. Kun metallilevyä valmistetaan tonnin verran, syntyy noin 2 tonnin verran hiilidioksidipäästöjä; ostamalla käytettyä varstoautomaatiota säästät rahaa – ja ympäristöä!

Autamme sinua mielellämme, kun haluat myydä käytetyt karusellivarastosi ja varastohissisi. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle hyväkuntoisia käytettyjä laitteita kohtuulliseen hintaan. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita meille!

Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
Relevator miljöbil