• Svenska
  • Norsk Bokmål
  • English
  • Dansk
  • Deutsch
  • Suomi

Valmistele varastointikoneen asennus tai siirto

Jos olet purkamassa, kokoamassa tai siirtämässä varastointikonetta, voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa. On tehtävä päätöksiä ja valmisteluja – mutta sen ei tarvitse olla niin monimutkaista. Tässä oppaassa annamme vinkkejä siitä, mistä aloittaa ja miten valmistautua parhaiten.

Kuka voi suorittaa asennuksen tai purkamisen?

Voit aina kääntyä valmistajan puoleen tämäntyyppisen palvelun saamiseksi, mutta on myös useita muita yrityksiä, jotka hoitavat teollisuuskoneiden siirtoja ja kokoonpanoa. Joskus valmistaja ei pysty mukautumaan aikatauluusi, ja silloin on myös suositeltavaa vertailla eri tarjouksia.
Lähetä meille rohkeasti tiedustelu, niin laadimme myös tarjouksen.

Mitä se maksaa?

Purkaminen, kokoaminen tai siirtäminen on työ, joka vaatii yleensä kaksi asentajaa ja 1-3 päivän työn per automaatti, ja maksaa yleensä 50 000-75 000 kruunua (siirtäminen 80 000-130 000 kruunua) per automaatti. Hinta määräytyy pääasiassa automaatin spesifikaation ja tilojen saatavuuden mukaan.

Mitä on valmisteltava?

Riippumatta siitä, siirretäänkö varastointikone sisään vai ulos, on tehtävä valmisteluja, jotka helpottavat sekä sinun että asentajien työtä. Alla on joitakin yleisiä esimerkkejä.

Tarkista kiinteistö

Tarvitaanko kiinteistöön muutoksia, jotta automaatti saadaan sisään tai ulos? Seuraavat tarkistukset voivat olla hyödyllisiä:

• Onko asennuksen esteenä kuormalavahyllyjä, palosuojaus, sprinklerijärjestelmä tai kattopalkit?
• Onko varastoyksikölle tilaa ennen tai jälkeen asennuksen?
• Onko asennuspaikan lattia kantava, tasainen ja puhdas?

Keskustele sähköasentajan kanssa

Säilytyskoneen asentaminen edellyttää pätevää sähköasentajaa, joka kytkee koneen, mikä yleensä tarkoittaa virran syöttämistä asennuspintaan.

Pakkausmateriaali

Purkamisen yhteydessä odotetaan yleensä, että huolehdit itse puretun varastointijärjestelmän pakkausmateriaalista. Varastointijärjestelmään tarvitaan yleensä noin 25 EU-lavaa; jos sinulla on vahvistettuja pitkiä kuormalavoja, 10-15 lavaa voi riittää. Lavojen lisäksi on hyvä olla saatavilla lastaushihnoja ja mahdollisesti yksinkertaisia aluslevyjä. Jos et pysty toimittamaan pakkausmateriaalia, asentaja voi tarjota sitä lisäpalveluna.

Trukki ja saksinostin

Kuorma-auton kuormaamiseen ja kuorman purkamiseen kuorma-autosta tai kuorma-autosta tarvitaan trukki tai korkealle nostava käsikäyttöinen trukki, jonka odotetaan olevan paikan päällä. Kokoonpanotyöhön tarvitaan myös saksinostin, joka on sovitettu kokoonpanokorkeuteen. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta järjestää trukkia tai saksinostinta, asentaja voi tarjota sitä lisäpalveluna.
Edellä mainituilla valmisteluilla olet valmistautunut mahdolliseen kokoonpanoon – kun työ alkaa, se sujuu yleensä hyvin sujuvasti. Jos tunnet tarvitsevasi lisää tukea, olemme aina käytettävissäsi – ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää oppaita samassa kategoriassa
Ympäristö

Käytetyt varastoautomaatit - paremman ympäristön puolesta

Hyvin huollettu ja ylläpidetty varastokaruselli tai varastoautomaatti voi helposti olla toiminnassa 20, 30 tai jopa 40 vuotta. Usein yritykset eivät ole tietoisia siitä, että varastoautomaatiota voi myydä käytettynä ja siksi lähettävätkin usein täysin toimiva koneita romutettavaksi. Kun metallilevyä valmistetaan tonnin verran, syntyy noin 2 tonnin verran hiilidioksidipäästöjä; ostamalla käytettyä varstoautomaatiota säästät rahaa – ja ympäristöä!

Autamme sinua mielellämme, kun haluat myydä käytetyt karusellivarastosi ja varastohissisi. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle hyväkuntoisia käytettyjä laitteita kohtuulliseen hintaan. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita meille!

Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
Relevator miljöbil