• Svenska
  • Norsk Bokmål
  • English
  • Dansk
  • Deutsch
  • Suomi

Varastointikoneen hankinnan rahoittaminen

Kun ostat varastointikoneita, kuten varastoautomaatteja tai karusellivarastoja, on lähes aina mahdollista rahoittaa osto leasingin avulla. Voit kysyä itseltäsi, miten leasing toimii ja miksi haluat tehdä sen?

Varastoautomaatit turvana

Leasingvuokrasopimuksen mahdollistaa se, että on olemassa rahoitusyhtiöitä, jotka tuntevat ja ymmärtävät erityyppisten teollisuuskoneiden arvon ja tunnustavat ne siksi vakuudeksi.
Rahoitusyhtiö toimii vuokralle antajana varastokoneen toimittajan (esim. Relevator) ja sinun ostajana – mikä luo mahdollisuuden ostaa laite kuukausittaisella kustannuksella sinä aikana, kun käytät laitetta. Näin saat alhaisemmat ja kiinteät kuukausittaiset kustannukset sen sijaan, että maksaisit suuren kertakorvauksen ostohetkellä. Rahoitusyhtiö puolestaan saa pienen marginaalin koron muodossa.

Miksi rahoitus?

Syyt siihen, miksi yritykset päättävät rahoittaa erilaisten hyödykkeiden hankinnan, voivat olla hyvin erilaisia, mutta seuraavassa luetellaan joitakin syitä, jotka voivat tukea sinua varastolaitteiden hankinnassa.

Kassavirtaan nähden suotuisa

Kuten edellä mainittiin, varastointikoneen leasing tarkoittaa, että sinulla on kiinteä kuukausittainen kustannus varastointikoneen käyttöiän ajan sen sijaan, että sinun pitäisi maksaa suuri kertamaksu ostohetkellä. Alla olevassa taulukossa on esitetty rahoitetun oston ja kontaktioston vaikutus kassavirtaasi – ja se, että maksat usean vuoden aikana, on myös järkevää, kun otetaan huomioon, että myyntiautomaatin odotetaan olevan pitkäikäinen. Automaattien rahoitus tapahtuu yleensä 36-60 kuukauden aikana, ja leasingvuokrasopimuksen päättyessä automaatin omistusoikeus voidaan siirtää sinulle ostajana laitteen jäännösarvon maksua vastaan.

finansiering lagerautomat
Esimerkkikustannus ostettaessa n. 45.000 eurolla

Helppo budjetoida ja hallita

Kun rahoitat ostoksesi, saat hyvin selkeän kuvan siitä, mitä kustannuksia varastointikoneesi käytöstä aiheutuu kuukausittain ja vuosittain. Ehdot ovat kiinteät, mikä tarkoittaa, että kuukausittaiset kustannukset ovat samat koko vuokra-ajan.

Ei vaikutusta taseeseen

Koska et omista varastoautomaattia, sinun ei tarvitse huolehtia poistoista, ja leasingkustannukset ovat 100-prosenttisesti vähennyskelpoisia käyttöpääomasta.

Jos harkitset varastoautomaatiota ja mietit rahoitusvaihtoehtojasi, voit keskustella kanssamme. Meillä on läheisiä rahoituskumppaneita, ja voimme konkretisoida leasing-tarjouksen kustannuksineen ja ehtoineen. Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse! Tämän linkin alta näet myytävät karusellivarastomme ja varastoautomaattimme.

Lue lisää oppaita samassa kategoriassa
Ympäristö

Käytetyt varastoautomaatit - paremman ympäristön puolesta

Hyvin huollettu ja ylläpidetty varastokaruselli tai varastoautomaatti voi helposti olla toiminnassa 20, 30 tai jopa 40 vuotta. Usein yritykset eivät ole tietoisia siitä, että varastoautomaatiota voi myydä käytettynä ja siksi lähettävätkin usein täysin toimiva koneita romutettavaksi. Kun metallilevyä valmistetaan tonnin verran, syntyy noin 2 tonnin verran hiilidioksidipäästöjä; ostamalla käytettyä varstoautomaatiota säästät rahaa – ja ympäristöä!

Autamme sinua mielellämme, kun haluat myydä käytetyt karusellivarastosi ja varastohissisi. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle hyväkuntoisia käytettyjä laitteita kohtuulliseen hintaan. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita meille!

Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
Relevator miljöbil